Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Het Platteland achter de duinen

In de omgeving: 159km

Het Platteland achter de duinen

Fietstocht ±36 km

Deze route biedt een prachtige combinatie van platteland, duinen, kust en dorpen in Noord-Holland. Vanaf camping De Kolibrie start je de route en kom je onder meer door Schoorl. Daarna ga je richting strand waar je ook Bezoekerscentrum De Schoorlse Duinen kunt bezoeken. Na het strand fiets je door de duinen naar Bergen aan Zee. Even verderop kom je in het kunstenaarsdorp Bergen. Via de fietsvlotbrug over het Noordhollandskanaal en het recreatiegebied Geestmerambacht komt de route ten einde.

Regio: Schoorl, Bergen aan Zee, Bergen

De fietsroute gaat door het duingebied van PWN, voor dit gebied heb je een duinkaart nodig. 

De route kun je downloaden via Fietsnetwerk.nl, download de app of scan de QR-code.

Deze route biedt een prachtige combinatie van platteland, duinen, kust en dorpen in Noord-Holland. Vanaf camping De Kolibrie start je de route en kom je onder meer door Schoorl. Daarna ga je richting strand waar je ook Bezoekerscentrum De Schoorlse Duinen kunt bezoeken. Na het strand fiets je door de duinen naar Bergen aan Zee. Even verderop kom je in het kunstenaarsdorp Bergen. Via de fietsvlotbrug over het Noordhollandskanaal en het recreatiegebied Geestmerambacht komt de route ten einde.

Regio: Schoorl, Bergen aan Zee, Bergen

De fietsroute gaat door het duingebied van PWN, voor dit gebied heb je een duinkaart nodig.

De route kun je downloaden via Fietsnetwerk.nl, download de app of scan de QR-code. Dank aan Fietsnetwerk.nl voor het uitzetten van deze route.

Meer In de omgeving