Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Verhuur uw vakantiehuis bij ons!

Verhuur uw vakantiehuis bij ons!

Heeft u een vakantiehuis in de omgeving van Egmond en interesse om de verhuur uit te besteden? Verhuur uw vakantiehuis bij ons!

Gewenste serviceniveau van het verhuur

Wij werken met een menukaart waarmee u zelf het gewenste serviceniveau bepaald. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus om niet alleen de ontvangst door ons te laten verzorgen maar ook het vertrek. We nemen dan gelijk een kleine enquête af om de kwaliteit van de woning en de dienstverlening te monitoren maar we controleren ook hoe de woning wordt opgeleverd en zorgen voor de afwikkeling van de eventuele borg. Ook kunt u er bij ons voor kiezen om bij de start van de verhuur een grote startschoonmaak in te plannen of twee keer per jaar een grote schoonmaak. Wat u wilt!

Planning van uw verhuur vakantiehuis

Als u uw woning via ons gaat verhuren moeten een aantal dingen geregeld worden. Wij komen de woning bezichtigen, er worden teksten voor internet geschreven (in het Nederlands, Engels en Duits), de fotograaf komt langs en alles wordt op internet geplaatst. Binnen tien dagen kunnen we dit allemaal geregeld hebben en staat uw woning online!

Jong bedrijf in vakantiehuizen verhuur 

Getstay is een jong bedrijf dat bestaat uit een klein enthousiast team van mensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de eigenaren en gasten. Wij bemiddelen graag tussen huurder en verhuurder voor vakantiewoningen, zomerhuizen en/of andere recreatieve verblijven langs de Hollandse kust. Het is een bedrijf in ontwikkeling met als ambitie persoonlijk te blijven, extra services aan te bieden en de eigenaar, waar mogelijk, volledig te ontzorgen.

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bent u bent van harte welkom bij ons op kantoor!
U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via: +31 (0)72 204 086 0 of per mail via: info@getstay.nl