Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Verhuur uw huis!

Getstay

Getstay is een jong bedrijf dat bestaat uit een klein enthousiast team van mensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de eigenaren en gasten. Wij bemiddelen graag tussen huurder en verhuurder voor vakantiewoningen, zomerhuizen en/of andere recreatieve verblijven langs de Hollandse kust. Het is een bedrijf in ontwikkeling met als ambitie persoonlijk te blijven, extra services aan te bieden en de eigenaar, waar mogelijk, volledig te ontzorgen. Verhuur nu uw huis! 

Verschillende services die wij aanbieden.

 
 
schoonmaken

Professionele schoonmaak & onderhoud

U kunt ervoor kiezen om de schoonmaak aan ons uit te besteden. Ons team van professionele schoonmakers zorgt ervoor dat uw huis na elk verblijf grondig wordt schoongemaakt. Wij vervangen al het bed-, bad- en keukenlinnen. Uw gasten verblijven altijd in een schoon en net huis. Zo wordt verhuren op afstand een stuk eenvoudiger. Het biedt de mogelijkheid om op elke dag van de week kortere, lastminute- en laagseizoen boekingen te accepteren. Dus meer boekingskansen voor u. Het onderhoud bestaat uit kleine reparaties en totaal beheer. 

 
sleutel overdracht

Probleemloos & persoonlijk in- en uitchecken 

Omdat wij veel waarde hechten aan het persoonlijk contact met onze gasten, zorgen wij altijd zelf voor de incheck. Zo heeft de gast gelijk nog ruimte om eventuele vragen te stellen. Wij kunnen hen ook gelijk leuke tips geven om te doen in de omgeving. Het uitchecken zal gemakkelijk en snel verlopen. 

 
social media

Promotie van uw vakantiehuis via Social Media & stylingtips

Op onze eigen Social Media promoten wij onze huizen, dus ook die van u. Het verhuur van uw huis heeft op deze manier een nog groter bereik. Ook hebben wij een styliste die uw woning nog aantrekkelijker kan maken door het geven van stylingtips en adviezen. Wij zullen samen kijken welke mogelijkheden  er zijn.