Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Zeeland Sea Barn

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Oostkapelle, Zeeland, Nederland
 

Voorzieningen

Extra voorzieningen

 1. Handdoeken
 2. Beddengoed

Wellness

 1. Sauna

Veiligheid

 1. EHBO doos
 2. Nachtslot
 3. Brandblusser
 4. Koolmonoxidedetector

Bijzonderheden

 1. Gratis parkeren op het terrein

Badkamer

 1. Toilet
 2. Douche

Slaapkamer

 1. 8 Tweepersoonsbedden

Keuken

 1. Borden en bestek
 2. Koffiezetapparaat
 3. Vaatwasser
 4. Magnetron
 5. Oven
 6. Koelkast
 7. Wijnglazen
 8. Waterkoker
 9. Elektrische kookplaat

Woonruimte

 1. Wifi
 2. Smart TV
 3. Internet
 4. Zithoek (16 personen)
 

Omschrijving

Prachtige groep accommodatie nabij zee en het strand. Perfect als als feestlocatie, vergader- of trainingslocatie voor bedrijven en team- of bedrijfsuitjes of workshops.

Net als de Beach Barn heeft de Sea Barn (rechter deel van de schuur) een geheel eigen uitstraling. Hoewel de woningen vrijwel identiek zijn qua indeling en ruimte, is de Sea Barn iets lichter van opzet. Beide woningen zijn smaakvol ingericht in een industriële en sfeervolle stijl.

De tuin is ruim. Het huis heeft een mooi apart gedeelte met een groot privé terras. Parkeren kan op eigen terrein, achter een groene haag bij de ingang van het domein; Het aantal parkeerplaatsen is niet teruggebracht.
De goede zonligging maakt "Plantlust" het hele jaar door een ideale bestemming. "Plantlust" heeft een prachtig uitzicht over het Walcherse boerenland, het dorp Oostkapelle en bij helder weer ruik je de zee.
Ook hier 8 grote slaapkamers met elk twee bedden en een prachtige slaapvide met vier bedden. En ook hier op de begane grond twee slaapkamers met een eigen badkamer. Deze zijn zo ontworpen dat ze rolstoeltoegankelijk zijn. Deze woningen zijn dan ook zeer geschikt voor ouderen en gehandicapten.
Het huis heeft 4 badkamers en 5 toiletten. Door de bijzondere indeling zijn de woningen zeer geschikt om met meerdere gezinnen samen op vakantie te gaan.

De accommodatie word vanwege de rust niet verhuurd aan groepen onder de 30 jaar.