Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Vakantiebungalow Heereduin

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Schoorl, Noord-Holland, Nederland
 

Voorzieningen

Wandel4daagse Alkmaar

 1. Wandel4daagse Alkmaar

Soort vakantie

 1. Vakantiehuis in het duingebied

Extra voorzieningen

 1. Gratis Wifi
 2. Beddengoed

Buitenvoorzieningen

 1. Terras
 2. Parasol
 3. Tuinmeubels
 4. Nabij speelvoorzieningen

Bijzonderheden

 1. Gratis parkeren op het terrein
 2. Roken niet toegestaan

Activiteiten

 1. Wandelen (dorp, duinen)
 2. Speeltuin
 3. Boswandeling
 4. Tennis

Badkamer

 1. Douche
 2. Toilet
 3. Wastafel

Slaapkamer

 1. 1 Tweepersoonsbed
 2. 2 lossen éénpersoonsbedden

Keuken

 1. Wijnglazen
 2. Waterkoker
 3. Pannen
 4. Gaskookplaat
 5. Borden en bestek
 6. Koffiezetapparaat
 7. Koelkast

Woonruimte

 1. TV
 2. Zithoek (4 personen)
 

Omschrijving

Welkom bij vakantiehuisje Schoorl. In ons vakantiehuisje verblijf je kleinschalig in een knusse houten bungalow met fijne inrichting. De bungalow is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. De warm ingerichte woonruimte is voorzien van een zithoek met radio en televisie en een gezellige eethoek. In de keuken vind je een gasfornuis en er is een koffiezetapparaat aanwezig.

Het vakantiehuisje beschikt over twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met een tweepersoonsbed (het bed is 200x130cm) en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (de bedden zijn 200x80cm). In de badkamer vind je een wastafel, toilet en douche. Aan de voorzijde van het vakantiehuisje bevindt zich een terras met tuinmeubilair en een zonnescherm. Aan de achterkant is een fietsenschuurtje welke een stopcontact heeft voor het opladen van elektrische fietsen. Je kunt de auto parkeren op de openbare parkeerplaats nabij de bungalow. In de bungalow ligt een parkeerkaart klaar. Ook is er gratis toegang tot de Wi-Fi.

Het vakantiehuisje staat op een autovrij terrein samen met tien andere vakantiehuisjes. Het terrein ligt verscholen achter ons woonhuis en tussen het bos en de tennisbaan van Schoorl in. Vakantiehuisje Schoorl ligt op het zuiden waardoor het heerlijk zonnig is. De huisjes grenzen aan een ruim grasveld met in het midden een speeltuintje met schommels en een klimrek. Aan de achterkant van het terrein loop je direct het Schoorlse bos- en duingebied in.