Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

MV8

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Egmond-Binnen, Noord-Holland, Nederland
 

Voorzieningen

Wandel4daagse Alkmaar

 1. Wandel4daagse Alkmaar

Soort vakantie

 1. Vakantiehuis in het duingebied

Buitenvoorzieningen

 1. Achtertuin
 2. Parasol
 3. Buiteneethoek
 4. Tuinmeubels

Activiteiten

 1. Fietsen
 2. Wandelen (dorp, duinen)
 3. Kaasmarkt Alkmaar (vrijdags)
 4. Zee aquarium Bergen aan Zee
 5. Boswandeling

Slaapkamer

 1. 1 Tweepersoonsbed
 2. 2 lossen éénpersoonsbedden

Keuken

 1. Koffiezetapparaat
 2. Waterkoker
 3. Pannen

Woonruimte

 1. Wifi
 2. TV
 3. Internet
 4. Zithoek (4 personen)
 

Omschrijving

In de directe omgeving van het duinreservaat Noord-Holland in Egmond Binnen ligt de rustieke vakantiewoning met slaaploft.

Een heerlijke zomerhuisje geschikt voor 4 personen (ouders met 2 kinderen vanaf 6 jaar of voor 4 volwassenen). Het natuurhuisje is comfortabel ingericht en wordt verwarmd door een grote houtkachel. Twee grote schuifpuien zorgen ervoor dat het huis en het terras in elkaar overlopen zodat je kunt genieten van het buitenleven. Het huisje heeft een ruime tuin met twee grote bomen, veel groen, een royaal terras (volop zon en schaduw), en een parkeerplaats voor de auto voor de deur. Kenmerken: vrijstaand, rustig gelegen, 1 slaapkamer, 1 slaaploft, 3 bedden, bedden opgemaakt bij aankomst, groot terras, parkeerplaats, tot 4 personen, Tv, WiFi, houtkachel, buiten openhaard, babybedje, hoge stoel.

De vide erboven fungeert als slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en staat in directe verbinding met de woonkamer. Deze is bereikbaar met een vlizotrap. Deze trappen zijn minder/niet geschikt voor kleine kinderen (<6 jaar). Om veiligheidsredenen werd bovenaan een traphekje geplaatst.

De meeste hondenbezitters hebben goed opgevoede honden, maar een paar keer per jaar is dit niet het geval. Wij hebben hierdoor helaas moeten besluiten ons huisje niet meer te verhuren aan gasten met huisdieren.

De laatste 50 meter van de weg is onverhard en vrij smal (ongeschikt voor campers en extreem brede auto's). Bij het huisje kan wel geparkeerd en gekeerd worden 

Omgeving: 

Het huis ligt op loopafstand (200 meter) van de duinen. Door de duinen kun je gemakkelijk naar het strand fietsen (3 km). Je kunt natuurlijk ook met de auto naar Castricum aan Zee of naar Egmond aan Zee (5 km). In Egmond-Binnen (2 km) bevindt zich een grote supermarkt. Alkmaar ligt op 15 kilometer, Haarlem op 25 en Amsterdam op 40 kilometer afstand. 

Het gebied Castricum/Bergen ligt 25 km van de luchthaven Schiphol. Overdag en 's ochtends vroeg kan er er (bij zuiden /zuidwesten wind) van tijd tot tijd vliegverkeer zijn. De meeste gasten geven aan hier in het algemeen geen of geen bijzondere last van te ondervinden. Wanneer u echter overgevoelig bent voor vliegverkeer bevelen wij ons huisje niet aan (we hebben graag tevreden gasten!) 

Het huis ligt op loopafstand (200 meter) van de duinen. Door de duinen kun je gemakkelijk naar het strand fietsen (3 km). Je kunt natuurlijk ook met de auto naar Castricum aan Zee of naar Egmond aan Zee (5 km). In Egmond-Binnen (2 km) bevindt zich een grote supermarkt. Haarlem op 25 en Amsterdam op 40 kilometer afstand. Egmond heeft een echt familiestrand met een lengte van maar liefst 8 kilometer dus u kunt lange strandwandelingen maken tegen de ondergaande zon, terwijl de kinderen schelpen zoeken. In de omgeving van het appartement biedt de natuur u een gevarieerd landschap. De mooie vuurtoren is al een attractie op zich. Ook zit u vlak bij het schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen en de heerlijke stad Alkmaar voor een dagje shoppen of een bezoek aan één van de vele horecagelegenheden.