Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Dunes of Egmond

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Egmond-Binnen, Noord-Holland, Nederland
 

Voorzieningen

Wandel4daagse Alkmaar

 1. Wandel4daagse Alkmaar

Soort vakantie

 1. Vakantiehuis in het duingebied

Extra voorzieningen

 1. Handdoeken

Buitenvoorzieningen

 1. Achtertuin
 2. Buiteneethoek
 3. Tuinmeubels

Bijzonderheden

 1. Privé parkeerplaats

Activiteiten

 1. Fietsen
 2. Wandelen (dorp, duinen)
 3. Zee aquarium Bergen aan Zee
 4. Boswandeling

Badkamer

 1. Toilet
 2. Douche

Slaapkamer

 1. 1 Tweepersoonsbed
 2. 2 lossen éénpersoonsbedden

Keuken

 1. Vaatwasser

Woonruimte

 1. Wifi
 2. TV
 3. Zithoek (4 personen)
 

Omschrijving

Dunes van Egmond ligt midden in het duingebied van Egmond-Binnen. 1,5 km van het strand. Zeer privé, in de natuur en geweldig voor kinderen.

Dit vrijstaande vakantiehuis biedt een heerlijk ontspannen atmosfeer. Het vakantiehuis is volledig ingericht! Er is een parkeerplaats bij het huis. Het huis ligt in het midden van het duingebied!

Binnen 
Deze modern uitgeruste vakantiewoning met een woonoppervlakte van 80 m2 bied je een heerlijk ontspannen sfeer! De vakantiewoning is volledig ingericht voor 4 personen met een grote woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en eigen parkeerplaats. 

Omgeving: 
Het natuurhuisje ligt op loopafstand (200 meter) van de duinen. Door de duinen kun je gemakkelijk naar het strand fietsen (3 km). Je kunt natuurlijk ook met de auto naar Castricum aan Zee of naar Egmond aan Zee (5 km). In Egmond-Binnen (2 km) bevindt zich een grote supermarkt. Haarlem op 25 en Amsterdam op 40 kilometer afstand. Egmond heeft een echt familiestrand met een lengte van maar liefst 8 kilometer dus u kunt lange strandwandelingen maken tegen de ondergaande zon, terwijl de kinderen schelpen zoeken. In de omgeving van het appartement biedt de natuur u een gevarieerd landschap. De mooie vuurtoren is al een attractie op zich. Ook zit u vlak bij het schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen en de heerlijke stad Alkmaar voor een dagje shoppen of een bezoek aan één van de vele horecagelegenheden.