Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Uw huis verhuren

 • Probleemloos & persoonlijk in- en uitchecken
 • Professionele schoonmaak & onderhoud
 • Promotie van uw vakantiehuis via Social Media & stylingtips

OVER ONS

Getstay.nl is een jong bedrijf dat bestaat uit een klein enthousiast team van mensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de eigenaren en gasten. Wij bemiddelen graag tussen huurder en verhuurder voor vakantiewoningen, zomerhuizen en/of andere recreatieve verblijven langs de Hollandse kust. Het is een bedrijf in ontwikkeling met als ambitie persoonlijk te blijven, extra services aan te bieden en de eigenaar, waar mogelijk, volledig te ontzorgen.

WAT WILT U

Wij werken met een menukaart waarmee u zelf het gewenste serviceniveau bepaald. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus om niet alleen de ontvangst door ons te laten verzorgen maar ook het vertrek. We nemen dan gelijk een kleine enquette af om de kwaliteit van de woning en de dienstverlening te monitoren maar we controleren ook hoe de woning wordt opgeleverd en zorgen voor de afwikkeling van de eventuele borg. Ook kunt u er bij ons voor kiezen om bij de start van de verhuur een grote startschoonmaak in te plannen of twee keer per jaar een grote schoonmaak. Wat u wilt!

PLANNING

Als u uw woning via ons gaat verhuren moeten een aantal dingen geregeld worden. Wij komen de woning bezichtigen, er worden teksten voor internet geschreven (in het Nederlands, Engels en Duits), de fotograaf komt langs en alles wordt op internet geplaatst. Binnen tien dagen kunnen we dit allemaal geregeld hebben en staat uw woning online!

TOT SLOT

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
Ook bent u bent van harte welkom bij ons op kantoor!

U kunt ons bereiken via +31 (0)72 204 086 0

info@getstay.nl

VOORDELEN

 1. U heeft geen omkijken meer naar het boekingsproces.
 2. Wel kunt u alles tot in de details volgen via ons unieke boekingssysteem. Dit voor een realistisch, maximaal haalbaar resultaat.
 3. Wij werken met betrouwbare partijen om uw woning te promoten. Dit voor o.a. de schoonmaak, fotografie van uw woning en vertalingen van promotionele teksten.
 4. Wij denken met u mee en dat kan omdat wij persoonlijk en vakkundig zijn. Dus daardoor kunnen wij snel schakelen en inspelen op persoonlijke situaties.
 5. Zeer groot netwerk, wij zijn zeer actief met het verhuren van uw woning! Dagelijks plaatsen wij lastminutes, zoeken wij de mogelijkheden voor u op!
 6. Wij verwerken de administratieve handelingen en wij kunnen u daar een overzicht van sturen. Hiermee kunnen wij eventueel met uw belasting aangifte ondersteunen.

Weet u dat

 1. Wij altijd de bedden opmaken als wij het linnen verzorgen. (Tenzij ander overeengekomen)
 2. Wij onze eigen schoonmakers in dienst hebben die zorgen voor zeer verzorgde schone huizen en die altijd bereikbaar zijn voor de gasten en de eigenaar.
 3. Al onze gasten gebruik kunnen maken van onze duinpassen, Geldig voor het wandelen in de duinen van de Egmonden.
 4. Wij een zeer actieve Facebook pagina hebben! 

  Daarop vermelden wij ons nieuws en last minutes en werken wij samenwerken met diverse  andere enthousiaste partijen om de woningen daardoor zo optimaal mogelijk te verhuren. 

  Dit beslaat een totaal bestand van ongeveer 12.000 duizend Egmond liefhebbers!