Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Woodstock Palmresort Curacao - Kaketoe

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Willemstad, Willemstad, Curaçao
 

Voorzieningen

 1. Koelkast
 2. Gratis parkeren op het terrein
 3. Gemeenschappelijke zwembad
 4. Roken niet toegestaan
 5. Douche
 1. Toilet
 2. Handdoeken
 3. Wastafel
 4. Waterkoker
 5. Gratis Wifi
 1. Koffiezetapparaat
 2. Beddengoed
 3. Terras
 4. 1 Tweepersoonsbed
 

Omschrijving

De kaketoe 2 persoonskamer beschikt over een goed dubbel bed voor een prima nachtrust. De kamer heeft een eigen badkamer met douche (warm water) en toilet. In de kamer staat een koelkast, koffiezetapparaat/waterkoker. De kamer is voorzien van airconditioning. Stap je de deur uit dan kan je meteen links gebruik maken van een eigen zitje in de voortuin.

De kaketoe 2 persoonskamer beschikt over een goed dubbel bed voor een prima nachtrust. De kamer heeft een eigen badkamer met douche (warm water) en toilet. In de kamer staat een koelkast, koffiezetapparaat/waterkoker. De kamer is voorzien van airconditioning. Stap je de deur uit dan kan je meteen links gebruik maken van een eigen zitje in de voortuin

Je wordt verwelkomd in een buitengewone en rustige omgeving. In enkele woorden: hier heb je de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie, duizenden kilometers van huis met een echt thuisgevoel.

Het mini resort Woodstock Palm doet zijn naam eer aan. In de tuinen en rondom het grote two-level zwembad word je omgeven door een enorme hoeveelheid tropische palmen die ervoor zorgen dat het resort de echte Caribische sfeer uitstraalt. Er is een grote palapa (sunnypalapa), een overkapping van palmbladeren waar men heerlijk onder kan eten, een boek kan lezen of gewoon even alleen maar zijn.
Tussen 8.30 en 10.00 uur is er mogelijkheid gebruik te maken van de ontbijtservice voor 12,50 euro p.p. vanaf 4 jaar.