Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Woodstock Palmresort Curacao - Flamingo

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Willemstad, Willemstad, Curaçao
 

Voorzieningen

 1. Koelkast
 2. Gemeenschappelijke zwembad
 3. Douche
 4. Toilet
 1. Handdoeken
 2. Wastafel
 3. Waterkoker
 4. Gratis Wifi
 1. Koffiezetapparaat
 2. Terras
 3. Beddengoed
 4. 1 Tweepersoonsbed
 

Omschrijving

Dit is een ruime 2 persoonskamer dat beschikt over een dubbel bed. De kamer heeft een eigen badkamer met douche (warm water) en toilet. In de kamer staat een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De kamer is voorzien van airconditioning en als je de deur uitstapt sta je meteen in de tuin met uitzicht op het zwembad en heb je een zitje bij de deur.

De Flamingo is een ruime 2 persoonskamer dat beschikt over een dubbel bed. De kamer heeft een eigen badkamer met douche (warm water) en toilet. In de kamer staat een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De kamer is voorzien van airconditioning en als je de deur uitstapt sta je meteen in de tuin met uitzicht op het zwembad en heb je een zitje bij de deur.

Je wordt verwelkomd in een buitengewone en rustige omgeving. In enkele woorden: hier heb je de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie, duizenden kilometers van huis met een echt thuisgevoel.

Het mini resort Woodstock Palm doet zijn naam eer aan. In de tuinen en rondom het grote two-level zwembad word je omgeven door een enorme hoeveelheid tropische palmen die ervoor zorgen dat het resort de echte Caribische sfeer uitstraalt. Er is een grote palapa (sunnypalapa), een overkapping van palmbladeren waar men heerlijk onder kan eten, een boek kan lezen of gewoon even alleen maar zijn.