Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Noflik Haule - Johanna

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Haule, Friesland, Nederland
 

Voorzieningen

 1. Handdoeken
 2. Gratis Wifi
 3. Badkamer: gedeeld met andere gasten
 4. Roken niet toegestaan
 1. Gedeelde douche ruimtes
 2. Gedeelde toiletten
 3. Achtertuin
 4. Gratis parkeren op het terrein
 1. Beddengoed
 2. Tuinmeubels
 3. 2 lossen éénpersoonsbedden
 4. Zithoek (2 personen)
 

Omschrijving

Noflik is Fries voor genoeglijk, aangenaam. Gerieflijk met een kopje koffie of thee op een heerlijk plekje ergens in de tuin of genietende van het schitterende uitzicht vanuit de zithoek in de ruime living, voorzien van alle keukenfaciliteiten. Als gast wil je genieten van rust en gezelligheid, wij maken het u graag naar uw zin.

Bed & Breakfast Noflik Haule is landelijk gelegen, te midden van schitterende bos- en natuurgebieden van het Drents-Friese Wold.  Heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur in  onder andere: ‘Het Blauw Bos’, Haulerpolder, Fochtelooerveen, de bossen van Bakkeveen, de heide van Duurswoude, Appelscha, Norg, Veenhuizen (met gevangenismuseum). Uitstekend uitgangspunt voor een stedentrip naar Groningen, Assen, Leeuwarden en/of Heerenveen

Er zijn 4 kamers beschikbaar, ieder met een eigen, gezellige en huislijke sfeer. U beschikt op uw kamer over een televisie met ruime zenderkeuze. Ook kun je gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk.

Kamer “Johanna” is een zeer ruime kamer van circa 27 M2 Het is een gezellige kamer, met een heerlijke bank (tweezit) en fauteuil. Vanaf de bank, vanuit de fauteuil of vanaf uw bed kunt u TV kijken. (o.a. Nederlandse, Duitse, Engelse zenderkeuzes) Indien gewenst kunnen de bedden los van elkaar worden geplaatst en opgemaakt als eenpersoonsbed. Ook is er ruimte genoeg om een kinderledikant of om extra matras neer te leggen.

In de kamer is een wastafel aanwezig.
Op dezelfde verdieping is een zeer ruime Living met keukenfaciliteiten.
Natuurlijk ook de heerlijk ruime gezamenlijke badkamer.
U kunt gebruik maken van een inloopdouche of een heerlijk bad nemen.
Badjassen zijn aanwezig (maat L (dames) en XL (heren))
Op de benedenverdieping is een separaat toilet.