Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

B&B Jardin

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Schagen, Noord-Holland, Nederland
 

Voorzieningen

  1. Föhn
  2. Toilet
  3. Douche
  4. Handdoeken
  1. Badkamer: gedeeld met andere gasten
  2. Gemeenschappelijke ruimtes: gedeeld met andere gasten
  3. Schagen
  1. Wifi
  2. TV
  3. 1 Tweepersoonsbed
 

Omschrijving

Bed & Breakfast ligt aan de rand van het centrum van Schagen op loopafstand (650m) van de middenstand, de horeca en het treinstation (400m)

Welkom bij B&B Jardin.

Mijn naam is Peter en mijn Bed & Breakfast ligt aan de rand van het centrum van Schagen op loopafstand (650m) van de middenstand, de horeca en het treinstation (400m). Voor het opladen van uw elektrische auto is er een oplaadpunt op 100 meter van de accommodatie. Aan de buitenkant van het terrein kunt u uw elektrische fietsen opladen.

In totaal bied ik drie tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer (B) aan. De kamers kunnen gebruik maken van de gedeelde badkamer op de eerste verdieping. Een separaat toilet op de begane grond.

's Ochtends staat er een continentaal ontbijt voor u klaar in de serre. In de slaapkamer kunt u een kopje koffie zetten, verder beschikt de kamer over een magnetron en een kleine koelkast. Dit is voor slaapkamer B – C – en D. In de beneden slaapkamer A die daar aanwezig is. U kunt tegen een toeslag ook een lunchpakket meenemen.

Naast de benedenkamer zijn de overige kamers bereikbaar via een trap en voorzien van tv, lange bedden, lakens, dekens en handdoeken.

Inbegrepen in de prijs zijn lakens, handdoeken, ontbijt, koffie, thee en gebruik van een magnetron in de slaapkamer (zie video).